Geen WinterWonderland

0

Helaas zijn alle evenementen voor dit jaar, door de Corona, afgelast. zijn we volgend jaar weer van de partij.

Kramen uitverkocht!

0

Voor het evenement WinterWonderland aankomend weekend zijn inmiddels alle kramen uitverkocht. Het plantsoen wordt omgetoverd tot een gezellig plein vol met kramen, attracties, workshops en optredens van divers koren. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang en we hopen dat het weer ons niet in de steek gaat laten. Graag zien we iedereen bij WinterWonderland.

Kaartverkoop feestavonden WinterWonderland

2

Heb jij al kaarten voor de feestavonden van WinterWonderland? Het dagdeel van dit evenement is gratis,maar voor de feestavonden zijn tickets verplicht. Bezoekers van de feestavond dienen een geldig legitimatiebewijs te kunnen weerleggen en krijgen een polsbandje wat bepaald of je drank mag bestellen of niet. De avonden beloven weer een spektakel te worden waarbij de coverband Shakey Ground de hoofdrol speelt op vrijdagavond, de muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Jeroen van MusicNmore. Op zaterdagavond treden de DJ’s Jan en Arie Verdoold op die weer een prachtig reportoire in elkaar gezet hebben. En dan midden op de avond treedt onze Ouderkerkse Montana de Koning op die furore maakte door haar optreden bij TheVoice.

Kaarten kun je online bestellen op: https://www.ticketkantoor.nl/shop/wwlouderkerk, daarnaast kun je ook kaarten afhalen bij Salon MaTaJoy aan de Wetering 5, Ouderkerk a/d IJssel.

Volop kinderactiviteiten Tijdens WinterWonderland

0

Het is bijna zover, 13 en 14 december is het plantsoen in Ouderkerk a/d IJssel omgetoverd tot WinterWonderland. Het programma is vol en er zijn veel leuke activiteiten voor jong en oud. Op vrijdag organiseren wij een lampionnenoptocht tussen 18 en 19 uur waarbij de lampionnen gratis uitgedeeld worden. Zaterdagmorgen tussen 10 en 12 is de grote feesttent volledig voor de kids, dan staan er diverse activiteiten op het programma: alle kinderen kunnen gratis toetjes komen versieren, tatto’s laten zetten, zichzelf laten schminken of genieten van Ballonnenkoning Evert van Asselt die talloze verschillende dierenvormen maakt van Ballonnen. En of dat nog niet genoeg is treedt in de middag Bart Juwett op die we kennen van de speelweek een aantal jaren geleden. Bart heeft een leuke interactive show die bol staat van grappen en grollen. Daarnaast zijn ook de attracties op WinterWonderland superleuk voor de kinderen. Wij nodigen je graag uit om WinterWonderland te komen bezoeken. Klik hier voor het volledige programma van WinterWonderland

Kaarten voor de Feestavond van WinterWonderland

0

Nog 21 dagen te gaan, dan is het eindelijk zover, WinterWonderland Ouderkerk gaat de 11e editie beleven. Het grootste evenement in de regio en al jaren het drukst bezocht. Het evenement is gratis en bied vertier voor jong en oud met leuke workshops, optredens, nieuwe attracties en een diversiteit aan kramen, en dat alles in het weekend van 13 en 14 december. Voor de feestavonden zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar zowel online als bij Salon MaTaJoy op de Wetering 5. Minimum leeftijd is 16 jaar en ID is verplicht voor de toegang tot de feestavonden. www.ticketkantoor.nl/shop/wwlouderkerk

Ballonenkoning op het WinterWonderland evenement

0

Op het WinterWonderland evenement treedt er voor de kinderen een ballonnenkoning op. Uit “s Heerenland, Zeeland is deze jonge entertainer afkomstig, die naast zijn optreden als Ballonenkoning ook een groot Goochelaar is. Evert is bekend van televisieprogramma Holland got talent.

Met bijzondere acts als jongleren, goochelen, illusie, buikspreken, acrobatie, stoelen balans en ‘s werelds grootste ballon treedt hij op door heel Nederland. Zijn humor gecombineerd met illusies zorgen voor een unieke beleving. Op 4-jarige leeftijd is Evert geïnspireerd geraakt door een ballonnenclown. Vanaf dat moment ging hij de kinderen in de buurt entertainen en vermaken. Op 12-jarige leeftijd kwam hij in aanraking met het circus. Bij Jeugdcircus Hogerop uit Goes heeft hij diverse circusdisciplines geleerd. Naast de interesse in het circus leerde Evert Goochelaar Jaap den Ouden kennen. Jaap den Ouden was zijn motivatie om zich te gaan verdiepen in de goochelkunst. Via Jaap den Ouden kwam hij in aanraking met Kees en Monique van Iwaarden die hem hebben besmet met het ‘ballonvirus’. Zijn voorstelling is zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

RTV Krimpenerwaard Live op WinterWonderland

0

Tijdens WinterWonderland Ouderkerk zal RTV Krimpenerwaard 2 dagen lang verslag doen van alles wat er gaat gebeuren tijdens dit evenement. Zowel via radio als TV zal er verslag worden gedaan van de optredens, workshops, interviews met kraamhouders, bezoekers en artiesten. Je vind RTV Krimpnerwaard weer op hun vaste stek op het evenementen terrein.

Kijk ook eens op: https://www.rtvkrimpenerwaard.nl/site/

Ouderkerks optreden tijdens WinterWonderland

0

WinterWonderland is een echte Ouderkerkse traditie geworden de afgelopen jaren, waar ook een aantal bekende Ouderkerkers een bijdrage hebben geleverd in wat voor vorm dan ook. Dit jaar gaat Montana de Koning, bekend van oa. The Voice en Junior Songfestival, optreden op zaterdag 14 december in de grote Feesttent.

Wil jij daar ook bij zijn, reserveer dan alvast je tickets op onze website, of op http://www.ticketkantoor.nl/shop/wwlouderkerk

Dorpskerk geopend tijdens WinterWonderland

0

Tijdens WinterWonderland is de Dorpskerk geopend voor publiek, zo kun je een kijkje binnen nemen voor een rondleiding maar je kunt ook luisteren naar kerstliederen die in de Dorpskerk ten gehore gebracht worden. Kijk bij het programma voor de juiste openingstijden. Je bent van harte uitgenodigd.

Vrijwilligers gevraagd

0

Vind je het leuk om als vrijwilliger te helpen tijden WinterWonderland, geef je dan nu op via het contactformulier, wil je eerst weten hoe of wat dan kun je ook via het contactformulier een vraag stellen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.